Om Made By P

Made By P har blivit väldigt uppmärksammat av de svenska bröllopsmagasinen under åren som gått. Vi är ett av ytterst få svenska företag som designar och tillverkar headpieces för hand. Jag, såg att marknaden fattades det jag själv skulle vilja bära när jag ska gifta mig. Något mera bohemiskt, välgjort och i antika guldtoner. Något jag gärna ville spara efter mitt bröllop!

Efter mycket kliande i fingrarna och veckor av att ha studerat marknaden utomlands satte jag i gång att experimentera och skapa. Jag skapar direkt utifrån fingrar och huvud och har inga konkreta kollektioner från år till år. Det som skapas läggs ut till försäljning här och instagram. Vi skapar även mycket specialbeställningar och har nu även några återförsäljare runt om i Sverige.

Vill även din bröllopsbutik bli återförsäljare av Made By P så hör gärna av er så berättar vi mer!

Jag som driver företaget heter Petra Olofsson. Vårt showroom och studio finns i Källs Nöbbelöv, , mellan Landskrona och Svalöv.