Om Made By P

Made By P har blivit väldigt uppmärksammat av de svenska bröllopsmagasinen under åren som gått. Vi är ett av ytterst få svenska företag som designar och tillverkar headpieces för hand. Jag, Petra, såg att marknaden fattades det jag själv skulle vilja bära när jag ska gifta mig. Något mera bohemiskt, välgjort och i guldtoner. Något jag gärna ville spara!

Efter mycket kliande i fingrarna och veckor av att ha studerat marknaden utomlands satte jag i gång att experimentera och skapa. Jag skapar direkt utifrån fingrar och huvud och har inga konkreta kollektioner från år till år. Det som skapas läggs ut till försäljning här på hemsidans webshop och instagram. Vi skapar även mycket specialbeställningar och har nu även några återförsäljare runt om i Sverige.

Vill även din bröllopsbutik bli återförsäljare av Made By P så hör gärna av er så berättar vi mer!

Vi som driver företaget heter Petra och Mats. Vårt showroom och studio finns i Löddeköpinge, mellan Helsingborg och Malmö.