Om Made By P

Mitt lilla älskade företag, Made By P har, tacksamt nog, blivit uppmärksammat av de svenska bröllopsmagasinen under åren som gått. Det känns mäktigt och en stor ära för mig att bli sedd!

Made By P är ett av ytterst få företag i Sverige som designar och tillverkar headpieces för hand och på specialbeställning. Jag såg att marknaden fattades det jag själv skulle vilja bära när jag ska gifta mig. Något bohemiskt, välgjort och i antika guldtoner och som jag själv kunde vara med att påverka. Något jag önskar att mina brudar sparar och/eller kanske låter gå vidare till någon annan.

Efter mycket kliande i fingrarna och veckor av att ha studerat marknaden utomlands satte jag i gång att experimentera och skapa runt 2015. Jag skapar direkt utifrån fingrar och huvud och har inga konkreta kollektioner från år till år. Det som skapas läggs ut till försäljning här och på Instagram.

Jag skapar även mycket specialbeställningar åt brudar på distans, även utomlands och har nu även några återförsäljare runt om i Sverige. Något jag är väldigt stolt och mallig över!

Vill även din bröllopsbutik bli återförsäljare av Made By P så hör gärna av er så berättar vi mer!

Jag som driver företaget heter Petra Olofsson, med administrativ hjälp av min sambo Mats. Vårt showroom och studio finns i Källs Nöbbelöv, mellan Landskrona och Svalöv.

Jag svarar så gärna på dina frågor och funderingar. Ring mig på 0706-718008 eller maila på petra@madebyp.se