Bröllopsmässa 2020

19 februari, 2020 0 av petra@madebyp.se

Återigen så lovar jag mig själv att jag ska uppdatera ofta, ofta, ofta, för min egen skull och för mina blivande kunders skull. Ni måste ju få veta vad som händer, hur det jag skapar ser ut, hur det går till att få sitt eget smycke, hur kollektionerna utvecklas, var de finna att köpa och så vidare…..

Helgen den 8 och 9:de februari på mässhallarna i Malmö. Som vanligt många blivande brudpar med stora planer inför framtiden. För mig som skapare så är dessa två mässdagar bland de bästa dagar på hela året. Det är ju då jag verkligen får bevis och kvitto på att det jag skapar når ut i sverige och att folk verkligen gillar det jag får fram.

Jag fick för första gången i mitt liv stå på en scen och bli intervjuad…..Phuuuu….det krävdes mycket mental styrka och ett rejält snack med mig själv timmarna innan för att ta kontroll över fjärilarna i magen och illamåendet. MEN…när jag väl gick upp där så var jag helt lugn!! Jag lyckade att vinna över mina egna känslor och resonera med tankarna för att finna ett totalt lugn. Det var stort och jag har lärt mig något nytt och oerhört viktigt! Tack livet 🙂

Så säsongen är nu officiellt igång på riktigt. Det ramlade in en hel del beställningar på mässan och även nu veckorna efteråt. Som det känns nu så blir detta det mest spännande och givande året hittills i Made By P:s historia.

Snälla, hör av dig om du vill veta mer hur det går till att boka ett smycke, komma hit för utprovning eller skapa ett smycke tillsammans med mig på distans. Jag har skickat smycken till USA, Spanien, Frankrike och Grekland så det går finfint att ha kontakt via mail, sms och med foto. Hör av dig!!

Här kommer några bilder från mässan.