Bröllopsmässan i Malmö Mässhallar 26-26/1

7 februari, 2019 0 av petra@madebyp.se

Bröllopsfeber www.brollopsfeber.se med Classe Hultin i täten, arrangerade återigen en suverän bröllopsmässa. Detta året på ”New Location”, Malmö Mässhallar ute på Hyllie. Stora, luftiga lokaler som gjorde flödet av kunder/blivande bröllopspar helt perfekt. Detta är mitt tredje är på denna mässa och de är så otroligt välorganiserat, snygga kulisser och väldigt bra modevisningar. 10 poäng helt enkelt!

Makalöst vackra modellen Kelly Sucio

För min del på Made By , hade jag ett stadigt, jämt flöde med brudar, som till min enorma lycka översköljde mig med dom mest fantastiska kommentarer om mina hårsmycken. För mig, såsom andra skapande själar och konstnärer, så är det väldigt svårt att ta in alla lovord, och fatta att de faktiskt är om MINA skapelser de pratar. Men jag är dock djup, djupt tacksam över allt som blev sagt till mig!

Att få möta sina kunder på ett så intimt och kärleksfullt sätt är det bästa som kan hända. Stora glittrande ögon, mycket frågor och mycket härligt prat. Jag säljer inte något på mässorna, utan har provsmycken på plats och sen möter jag upp kunderna i studion hemma på gården för vidare planering och skapande. Extra kul är det när tärnorna och kanske mamma hänger med som smakråd. Då fixar jag alltid lite kaffe och nyttig fika så det hela blir en trevlig utflykt.

Det går naturligtvis lika bra att beställa hårsmycken från Made By P, vart i Sverige du än bor. Mer än hälften av beställningarna jag skapar varje säsong, kommer bruden och jag fram till tillsammans på via telefon och mail. Vill du veta mer om just detta så maila mig på petra@madebyp.se.

Foto av Petra Lund – Petrasporslin.se

Just inför denna mässan 2019, var jag tyvärr oerhört oförberedd och det gnagde lite i mitt hjärta. Tror dock att det bra var jag som märkte det. Jag hade nämligen legat i lunginflammation i tre veckor , så allt jag planerat att göra och förbereda gick i stöpet. Och det hör även till saken att under 2018 var Made By P högst inaktivt. I mars flyttade vi till vår nuvarande gård, som är ett renoveringsobjekt utanför Svalöv, ca 1.5 mil från Landskrona. Så fokus hamnade förra året på helt andra projekt. Nu är jag dock taggad så jag spricker inför årets bröllopsäsong! YYEEEAAAHH!!!!!

Foto av Petra Lund – Petrasporslin.se

En ny studio är under renovering på gården, och inom kort så är vi redo att ta emot bokningar inför utprovning: Det är vårt garaget som får sig en förvandling. Utsikten därifrån över åkrar och ängar är bara så magisk och inspirerande. Jag ska ta lite foto under förvandlingen!


Foto av Petra Lund – Petrasporslin.se

Hör av dig så snart du kan angående ditt kommande bröllop så ska vi hitta ett datum för provning! Stort och varmt välkommen till mig på Made By P! /Petra