Bröllopsturné med Flädie Mat & Vingård!

28 juni, 2017 0 av petra@madebyp.se

I våras var Made By P på ”bröllopsturne” med ett fantastiskt proffsigt och kreativt gäng som är skapat av Flädie Mat & Vingård och kallas för Bröllopsvänner. Jag blev urlycklig när jag blev invald och inbjuden i nätverket i våras. Att samarbeta, rekommendera, inspirera och stötta varandra är ju så fint och viktigt när man är ensamföretagare. Och inom vår bransch behövs vi ju alla tillsammans som pärlor på en tråd!! Jag har haft så skruvat mycket att göra att jag inte ens haft tid att visa bilder eller att skriva om detta.

Såhär står det på Flädie Mat & Vingårds hemsida:

”Bröllopsvänner är vårt nätverk med proffsiga och pålitliga bröllopsleverantörer, som vi ofta arbetar tillsammans med och varmt kan rekommendera.

I nätverket finns företag inom allt ni behöver till ert bröllop – från hästvagn till fotograf, blommor, tårta, musik och ringar. Tillsammans har vi många års erfarenhet och vårt mål är att hjälpa varje brudpar att få den perfekta dagen, från början till slut.”
Flädie Mat & Vingård

Fotograf Gina Ljungberg tog dessa ljuvliga foto på mina skapelser under mässan!
www.ginamaria.se