Förberedelser!

17 oktober, 2016 0 av petra@madebyp.se

B R Ö L O P P S M Ä S S A  närmar sig! Ska som vanligt bli fantastiskt kul att få träffa dessa spralliga brudar som förbereder för sin viktiga dag. Många börjar ju upp till ett år i förväg för att allt ska bli exakt som de har drömt om. Det tar tid att hitta den där speciella klänningen och allt som ska förgylla den. Lokal, kyrka, mat, inbjudningar, blommor, porslin, frisör, makeup och sååå vidare…

Helgen den 29-30 oktober finns jag på Bröllopsmässan på Valand i Göteborg. På lördagen är det öppet mellan 10 och 18, söndagen mellan 11-16. Vore väldigt kul att träffa dig där.  Läs mer i länken här: http://www.brollopsmassan.se/goteborg/

Jag förbereder för fullt och har lyckat skapa många nya vackra hårsmycken. Jag har ganska tomt för tillfället så det blir underbart hektiskt i två veckor.

KRAM och ha en fin måndag <3
_mg_2604